hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 210
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-11-24

Meskál Tibor, Szulló Szabina és Széll Tamás az idei díjazottak.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-10-29

Aki sok levest eszik, sokáig él. A leves a gyomor szeretője - ilyen megállapításokat hallhattunk az Újházi tyúkhúsleves szülőhelyén, a Gundel Étteremben. A Leveskönyv bemutatóján.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-10-29

A gálaebéd menüsorának megtervezéséről és a közreműködő séfek felkéréséről az előző évi Gundel Károly díjazott gondoskodik.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2019-10-19

Szakács- és pincérversenyt rendeztek I. Egyetemi Gasztronómiai Kupa néven.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-09-30

Az uzsonnán a Gundel klasszikusnak számító libamáját és Gundel palacsintát is felszolgáltak, volt Litauszki-féle tabulé, mangalicapofa zellerpürével, harcsapaprikás túros gnocchival és fügés sós karamella is.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-09-23

13 szakmai szervezet és 3 intézmény delegáltjai konszenzusos döntést hoztak.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> hotel
2019-08-08

Jó ételhez jó bor - mindenkor. Ott jártunk, ahol kő kövön megmarad...

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-07-01

Méltó helyre kerül „a szakma Kossuth-díja”-ként aposztrofált rangos szakmai elismerés.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> hotel
2019-06-19

Több száz millióból.

#10
Turizmus Online
2019-06-17

A szakmát segítő technológiai fejlesztésekről, digitális trendekről, új étteremnyitásokról egyaránt hallhattak legutóbbi HoReCa Meetupunk résztvevői, a fennállásának 125. évfordulóját ünneplő Gundelben rendezett eseményen június 13-án.

hirdetés
hirdetés
hirdetés