hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 341
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-02-13

A Pezsgő Vasárnap elnevezésű brunch ajánlatot kóstolhatták a meghívottak.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-02-03

A HISTORY bemutat 6 magyar újítót, akik megváltoztatták a világ étel- és italkultúráját.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-01-28

2020. február 1-től Polyák Norbertet nevezték ki a Gundel Kft. ügyvezető igazgatójának. A szakember az elmúlt egy évben ügyvezető igazgatóhelyettesi pozíciót töltött be az étteremben.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-11-24

Meskál Tibor, Szulló Szabina és Széll Tamás az idei díjazottak.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> hotel
2019-11-11

Középiskolások a BGE KVIK-n.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-10-29

Aki sok levest eszik, sokáig él. A leves a gyomor szeretője - ilyen megállapításokat hallhattunk az Újházi tyúkhúsleves szülőhelyén, a Gundel Étteremben. A Leveskönyv bemutatóján.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> hotel
2019-10-29

A Turizmus Summit Gálán.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-10-29

A gálaebéd menüsorának megtervezéséről és a közreműködő séfek felkéréséről az előző évi Gundel Károly díjazott gondoskodik.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> hotel
2019-10-28

Mindjárt az is kiderül, de előtte még az előzményekről.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2019-10-19

Szakács- és pincérversenyt rendeztek I. Egyetemi Gasztronómiai Kupa néven.

hirdetés
hirdetés
hirdetés