Heston Blumenthal, a három Michelin-csillagos Kövér Kacsa tulajdonosa szíve szerint jelezné vendégeiknek, hogy tegyék le a telefont, és inkább élvezzék ki a pillanatot.
A konyha olyan, mint egy nagy család. Rengeteg különböző típusú ember dolgozik egy helyen, ezáltal nem mindig felhőtlen a hangulat és nem mindig van egyetértés, kivéve egy dolgot: a cél minden esetben, a jóllakott és elégedett vendég.
Kritikusok százai eddig is földöntúli élményként jellemezték Heston Blumenthal fogásait, most a NASA-val együttműködésével a szó szoros értelmében is megvalósul e hasonlat.
Két év után újra René Redzefi séf koppenhágai étterme lett a legjobb a World's 50 Best Restaurants Academy ítészei szerint. A teljes lista kattintás után olvasható.
A többszörös világelső, három Michelin csillagos The Fat Duck irányítója nyert az Observer Food Monthly gasztronómiai szaklap által meghirdetett "Az Évtized Szakácsa" versenyen.
A Michelin Guide nyilvánosságra hozta a Nagy-Britanniára és Írországra vonatkozó, 2014-es értékelését. A magyarokat is a személyzet soraiban tudó, londoni Dinner by Heston Blumenthal ismét előrelépett, immár két csillaggal büszkélkedhet az étterem.
Fél évtizedesnél is hosszabb regnálás után az idei esztendőben csak a dobogó második foka jutott Heston Blumenthal The Fat Duck-jának a The Good Food Guide brit étteremversenyében.