hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> külföld
2020-02-23

Észak és dél, motorral - rendhagyó élménybeszámoló az Indulj! magazintól. 

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2016-10-19

Jövőre Közép-Kelet-Európa lesz a Global Tourism Economy Forum díszvendége Makaón, a kiemelt régiós megjelenés megerősítheti Magyarország térségbeli turisztikai piacvezető szerepét. 

#3
Pont itt 2015/1-2.
Turizmus Online
2015-01-23

Pálmafák hajladoznak a közép-vietnami Da Nang fehér homokos tengerpartján, miközben viharos szél teríti be sós vízpárával a környéket. A távolban egy kis szigetről óriási Buddha-szobor felügyeli az öböl vizét – a helyi párttitkár állíttatta néhány éve, hogy megvédje a várost az errefelé gyakori tájfunok pusztításától.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> Indulj! >> élménybeszámolók
2014-12-31

Pálmafák hajladoznak a közép-vietnámi Da Nang fehér homokos tengerpartján, miközben viharos szél teríti be sós vízpárával a környéket. A távolban egy kis szigetről óriási Buddha-szobor felügyeli az öböl vizét - a helyi párttitkár állíttatta pár éve.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2014-06-23

Számos jelzés érkezett, hogy szombaton, Balatonfüreden, a Magyar Úszás Napján többen fertőzést kaptak a tóban úszók közül.

#6
Pont itt 2008/04
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt reflektor
2008-09-18
A világ legdinamikusabban fejlődő desztinációi közé tartozik a Magyarországnál több mint háromszor nagyobb, ötvennégymillió lakosú Vietnam. Az országba özönlenek a kínai és a japán turisták, de az amerikaiakat és nyugat-európaiakat is egyre jobban meghódítja mesés tájaival és mosolygós lakóival. Az ország az idei Utazás kiállításon mutatkozott be először hivatalosan a hazai szakmai és nagyközönségnek. Ez alkalomból adott lapunknak exkluzív interjút a Vietnami Turisztikai Hivatal helyettes vezetője, Nguyen Quang Huy.  
#7
Pont itt 2002/23
Turizmus Online
2002-11-18

A vi­lág­örök­ség-tu­riz­mus foly­tat­ja di­a­dal­út­ját az egész föld­ke­rek­sé­gen. Az „UNESCO­- láz” Thai­föld­re is be­gyű­rű­zött, ahol a szem­fü­le­sebb szol­gál­ta­tók az arany­to­jást to­jó tyú­kot is­mer­ték fel ben­ne.

hirdetés
hirdetés
hirdetés