hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 14
#1
Pont itt 2016/1-2.
Turizmus Online
2016-01-29

A világ 558 repülőterén járt már Földvári András, aki hamarosan további skalpok begyűjtésére készül: márciusban újra körbeutazza a világot. Volt, hogy orosztudása mentette ki szorult helyzetéből, és az is előfordult, hogy egy komplett szállodai szárnyat nyitottak ki a kedvéért Szaúd-Arábiában.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> Hotel
2015-09-11

Mindezt úgy, hogy közben ki sem kell mozdulni a hotelszobából.

#3
Turizmus Online >> friss
2015-04-15

„Kis projekt, nagy kihívásokkal”, fogalmazott Stephan Interthal, a belvárosi ötcsillagos ház igazgatója legújabb gasztro pontjuk, a szálloda földszintjén kialakított ÉS Deli ünnepélyes megnyitásakor.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2014-10-31

Különleges kiállítás nyílt a budapesti Kempinskiben a szálloda és a Kogart együttműködésének keretében. Fényképek és festmények kerültek a falra, olyanok, amelyek egyediségükben mégis kiegészítik egymást, hiszen a téma közös: Afrika arcait mutatják be az alkotások.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> Hotel
2014-07-15

A Kempinski szállodalánc vette át a Hotel Ruanda című filmben szereplő legendás Hotel Des Milles Collines üzemeltetését.

#6
Pont itt 2013/11
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt háttér
2013-11-06

Kitörési pontot jelenthet számos szubszaharai ország számára a turizmus. Már vannak pozitív példák: Mauritius, Tanzánia, a Zöldfoki-szigetek, Mozambik és Ruanda.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2013-10-16

Kitörési pontot jelenthet számos szubszaharai ország számára a turizmus. Már vannak pozitív példák: Mauritius, Tanzánia, a Zöldfoki-szigetek, Mozambik és Ruanda. 

#8
Pont itt 2008/10
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt utaztatás
2008-10-02
Világszerte virágzik az ún. „sötét turizmus”, a temetők, a hajdani harcmezők és régi börtönök sok esetben turisztikai vonzerőkké váltak. De hol van a határvonal az egészséges kíváncsiság és a kegyeletsértés között? Cikkünkben felvázoljuk a fontosabb trendeket, és ahol lehet, a hazai kínálatból is válogatunk.
#9
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2008-09-14
Dél- és kelet-afrikai ajánlatokból szemezgethettek az érdeklődők azon a múlt heti workshopon, amelyet az Air Namibia hazai képviseletét ellátó Aviareps és a dániai székhelyű, de Afrika-szerte saját irodákat működtető Albatros Travel szervezett Budapesten.
#10
Pont itt 2008/03
Turizmus Online >> turizmus online >> Indulj! >> élménybeszámolók
2008-04-25
Afrikába érkezni mindig nagy élmény, különösen igaz ez olyan országok esetében, amelyeket évekig messzire elkerültek a turisták. Úti célunk jelen esetben a turizmusban rejlő lehetőségeket újra felfedező Burundi, illetve a szomszédos Ruanda volt. Burundi kicsiny kelet-afrikai ország, amely az 1994-es ruandai polgárháború után a rajta átvonuló menekültek és szabadcsapatok miatt tíz évre lekerült az utazási irodák térképeiről. A Kenyától és Tanzániától nyugatra fekvő országot északról Ruanda, délről a hatalmas Tanganyika-tó határolja. A helyzet az utóbbi évek során rengeteget változott: a nemzetközi fejlesztéseknek és beruházásoknak köszönhetően egyre több, elsősorban üzleti célú utazó keresi fel a térséget, jelentős részben a Brussels Airlines közvetlen brüsszeli járatainak köszönhetően.
hirdetés
hirdetés
hirdetés