hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 3
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> Hotel
2019-03-26

Állítólag még George Lucast is megihlette a tuniszi Hotel du Lac, de most egyre nagyobb az esély arra, hogy hamarosan lebontják.

#2
Pont itt 2014/3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel
2014-02-20

Gauthier nem csak egy séf a sok francia szakács közül: hiszen ő nemcsak megvalósítja különleges elképzeléseit a konyhán, hanem emellett szabadidejét kalandtúrákkal és hegycsúcsok meghódításával tölti.

#3
Pont itt 2008/03
Turizmus Online >> turizmus online >> Indulj! >> élménybeszámolók
2008-04-25
Afrikába érkezni mindig nagy élmény, különösen igaz ez olyan országok esetében, amelyeket évekig messzire elkerültek a turisták. Úti célunk jelen esetben a turizmusban rejlő lehetőségeket újra felfedező Burundi, illetve a szomszédos Ruanda volt. Burundi kicsiny kelet-afrikai ország, amely az 1994-es ruandai polgárháború után a rajta átvonuló menekültek és szabadcsapatok miatt tíz évre lekerült az utazási irodák térképeiről. A Kenyától és Tanzániától nyugatra fekvő országot északról Ruanda, délről a hatalmas Tanganyika-tó határolja. A helyzet az utóbbi évek során rengeteget változott: a nemzetközi fejlesztéseknek és beruházásoknak köszönhetően egyre több, elsősorban üzleti célú utazó keresi fel a térséget, jelentős részben a Brussels Airlines közvetlen brüsszeli járatainak köszönhetően.
hirdetés
hirdetés
hirdetés