hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 422
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-03-26

Hegyi Attila belevág az ebédkiszállító bizniszbe, azért is, hogy ne kelljen elküldenie étterme és cateringes cége dolgozóit.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-02-24

A magyar Szakács és Cukrász Nemzeti Válogatott bronzérmet szerzett Stuttgartban, a Kulináris Olimpián.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-02-07

Kelemen Roland, a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Aqua-Sol séfje büszkélkedhet a S.Pellegrino Fenntartható Gasztronómia Különdíjával.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-02-06

Várvizi Péter és Takács Lajos távozott eddigi munkahelyéről, a folytatás egyelőre ismeretlen.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-02-05

És képviselheti Magyarországot az észtországi európai válogatón.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-02-04

Szivárványos pisztrángból, illetve fürjből és kacsamájból készülnek majd a versenyfogások.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-02-03

Furmintban Magyarország az egyeduralkodó.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-01-28

A Sirhán a Bocuse d’Or hazai döntősei a METRO standjáról válogatják össze versenyfogásaikhoz az alapanyagokat.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-01-28

Február 5-én, a Sirha Budapest 2020. keretein belül kerül megrendezésre a Bocuse d’Or magyar döntője. A részletekről kedden tartottak sajtótájékoztatót a szervezők az Aranykaviár Étteremben.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-01-27

Nagy siker volt a Balatoni KÖR GasztroPiknik sorozatának Zamárdi állomása.

hirdetés
hirdetés
hirdetés