Gondos Kitti, az Everguest reputation menedzsere a vendégvélemények jelentőségére, valamint az újranyitásig hátralévő teendőkre hívta fel a figyelmet az MSZÉSZ február 25-i webináriumán.
16 lelkes szállodai szakács, séf, éttermes önkéntes vállalta, hogy február 21-én azokért főz, akik a legjobban rászorulnak arra, hogy délben egy tál meleg ételhez jussanak.
A magyar lakosság 2021-es utazási tervekit feltérképező kutatást publikált a Reacty Digital és a G7. A reprezentatív felmérést a 18 és 79 év közöttiek körében végezték e hazánkban.
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége CSR szekciója karácsony elmúltával is gondol azokra, akiknek nem adatott meg egy tál meleg étel a vasárnapi ebéd alkalmával.
Flesch Tamásnak, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnökének véleménycikke a Világgazdaságban jelent meg. Ebből emelünk most ki fontos részleteket.