hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 12
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> Indulj! >> utazási irodák
2017-04-10

A horvátországi Umagban rendezte meg közgyűlését a Magyar Utazási Irodák Szövetsége. A szakmai kérdések megvitatása mellett a környék látnivalóinak és a helyi gasztronómia csemegéinek felfedezésére is lehetőség nyílt. A szervezet legfontosabb célja az ECTAA-közgyűlés hazai megrendezése.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2017-04-05

Árualap-bemutató Horvátországban Utazom.com módra.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2016-11-17

Az M35-ös autópálya nyomvonalának megelőző feltárásán páratlan avar kori leleteket találtak a debreceni Déri Múzeum munkatársai augusztusban, most restaurálva állították ki a leleteket.

#4
Pont itt 2016/7-8.
Turizmus Online
2016-07-08

Ahelyett, hogy zsúfolásig telepakolnánk az autót otthon készített és vásárolt ételekkel, inkább kóstoljuk meg Horvátországban a helyi finomságokat. Júniusi isztriai és Krk szigeti túránk alkalmával megismerkedhettünk a helyi gasztronómiával, amely minőségi, mindenütt, még a legeldugottabb helyeken is ízletes ételeket kínál, ráadásul megfizethető.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> Indulj! >> élménybeszámolók
2016-06-24

Ahelyett, hogy zsúfolásig telepakolnánk az autót otthon készített és vásárolt ételekkel, kóstoljuk meg a helyi finomságokat!

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2016-05-31

2014-hez képest tavaly a duplájára nőtt az idegenforgalmi adóbevétel Cserépfalun, a településen számos fejlesztést valósítottak meg, és most is jó néhány újítás van folyamatban.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés >> légitársaságok
2013-11-03

9 milliomodik átszálló utasát üdvözölte november 1-én a lett airBaltic.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2012-08-29

A borászok körében felnőtt az új generáció. Fiatalok, szépek, tehetségesek, tettre készek és mindent meg akarnak mutatni abból, ami az ő kezük munkáját dicséri. Ez a legfőbb indok arra, hogy idén a Budavári Borfesztivál a magasba emelje a fiatal borászokat és rájuk irányítsa azokat a bizonyos reflektorfényeket.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2012-08-24

A díszvendég, Horvátország jóvoltából a fesztivál zenés szigetén, ahol a régiók jellemző alapanyagai, ételei kerülnek asztalra.

#10
Turizmus Online >> friss
2012-07-12

A cigányok ritkán készítenek ételsort, általában egyféle fogás kerül az asztalra, viszont abból hatalmas adagokat fogyasztanak. Ráadásul az ételek igen kalóriadúsak, ezeket nem lehet sorba fűzve tálalni, mert még az átlagnál edzettebb gyomor számára is nehezen lenne elviselhető. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés