hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 177
#1
2017-06-13
09:30:00

Amelyik kisebb-nagyobb étterem ma ad magára, az követi a farm-to-table koncepciót. Jöjjön el, kóstoljon, hallgassa meg a szakértők tanácsait!

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-04-12

Harmincból csupán egy termék nem felelt meg a biztonsági feltételeknek.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-03-29

A Nébih és a megyei kormányhivatalok munkatársai húsvét hétfőn zárják az ellenőrzés-sorozatot.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-03-17

Komoly élelmiszerbiztonsági kockázat nem merült fel, minőségi hibák miatt azonban bírságot szabnak ki.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-03-06

Egyelőre nem nyilvános annak a körülbelül száz terméknek a listája, amelyet a Nébih vizsgál.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-03-02

A szakemberek a leromlott műszaki-, higiéniai állapotú húsboltban és a hozzátartozó előállító helyen számos hiányosságok tapasztaltak az üzletben.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-02-23

A gabonamagvakkal szennyezett sóból Magyarországra is érkezett szállítmány, de a vizsgálatok a szennyezettséget nem mutatták ki.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2017-02-23

Street Food versenyt rendeznek a Millenárison.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-02-17

Zsigó Róbert felháborítónak nevezte, hogy a magyar boltokban ugyanannak a gyártónak egyes terméke gyengébb minőségű, mint a nyugati országokban.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-02-16

Eddig csak pletyka szintjén létezett a hír, ma már tesztekkel is bizonyították.

hirdetés
hirdetés
hirdetés