hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 9
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> Hotel
2019-11-18

Sajnos csak az amerikaiaknak.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> Indulj! >> élménybeszámolók
2016-12-01

Az útikönyvek csak úgy emlegetik, a szépség és a szerelem szigete. A Ciprusi Idegenforgalmi Hivatal novemberi tanulmányútján meggyőződhettünk arról, hogy a sziget nem csak nyáron kínál látnivalót és programot a turistáknak.

#3
Pont itt 2015/10.
Turizmus Online
2015-10-02

Filozófia szakos diplomásként Christopher Kostow akár az élet nagy kérdéseire kereshetné a válaszokat. Ehelyett inkább azzal foglalkozik, hogy kulináris csodákat varázsoljon a kaliforniai, napsütötte Napa Valley alapanyagaiból.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2012-03-26

A többször megfilmesített, 1976-os párizsi "borcsatához" hasonlót Magyarországon még nem rendeztek. Most tizenegy magyar csúcsbor szállt versenybe a hozzájuk illő külföldi tételekkel.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2012-01-13

...legnépszerűbb borturisztikai célpont a világon, legalább is az amerikai Wine Enthusiast Magazin értékelése szerint.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2011-10-10

A Stanford Egyetemen készült tanulmány szerint a klímaváltozás következtében a pinot noir, a chardonnay és a cabernet sauvignon termőterülete a felére zsugorodhat.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2011-10-03

Olvassa lapunkat digitális formában!

#8
Pont itt 2011/10.
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2011-09-21

Igazán csodálatra méltó, hogy alig néhány évtized alatt a világ csúcsborai közé küzdötték fel magukat a kaliforniai borászatok. Ennél csak az fantasztikusabb, hogy a két völgy közel sok száz borászata közös erőfeszítéssel igazán trendivé tette a borászkodást, a borkultúrát és a borturizmust. Érvelés és indoklás helyett csupán egy szám: évente 4,5 millió turista keresi fel a völgyek borászatait. S nem csak egy napra…

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> Hotel
2009-01-28
A Kempinski Hotel Corvinus felszolgálói nyolc héten át alkalmanként négy órában ismerkedtek borokkal, pezsgőkkel. A résztvevők nem csak elméleti oktatást kaptak, hanem  végigkóstolták a szálloda új borlapján szereplő 130-féle bort.
hirdetés
hirdetés
hirdetés