hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 3104
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés
2017-07-17

Az elmúlt hét közepén megszűnt a Trump adminisztráció által elrendelt közel keletről és Afrikából az USA-ba induló járatokon a laptopok bevitelének a tilalma.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés >> légitársaságok
2017-07-07

Egyszerre kettőt is; New York és Chicago a menetrendben.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés
2017-07-05

Azonnali hatállyal lekerült a Turkish Airlines összes járata az USA laptoptilalmi listájáról, ezt a légitársaság jelentette be szerdán.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2017-07-05

A Magyar Turisztikai Ügynökség nyári belföldi kampányának fontos résztvevői az influencerek, vagy más néven véleményvezérek. De kik azok az influencerek, és miért érdemes velük együttműködni turisztikai kampányokban is? 

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2017-06-30

Még egy hétig pályázhatnak a hazai szállodák, éttermek, kávéházak, bárok, bisztrók, sörözők, csárdák valamint szállodák kisebb-nagyobb vendéglátóegységei a megújult Gastro Design versenyre. A meghosszabbított nevezési határidő: július 7. péntek.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> hotel
2017-06-30

A rövid távon kiadott magánszállások esetében már nem csak az új szabályozás szükségessége a kérdés, hanem a végrehajtással kapcsolatos kihívások is. 

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> külföld
2017-06-29

Az Egyesült Államok határellenőrzésének szigorodása miatt az elmúlt hónapokban rendkívüli mértékben növekedett a repülőtéren visszafordítottak aránya - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM).

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> utazási irodák
2017-06-29

A Gazdasági Versenyhivatal 1,6 millió forint bírságot szabott ki az Unitravelre a fogyasztók megtévesztésére hivatkozva. Az utazásszervező bírósági keresetet nyújtott be a határozat ellen. A perben nemrégiben hozott ítéletet a bíróság: az Unitravelnek adtak igazat a GVH-val szemben.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> külföld
2017-06-29

Trump beutazási tilalma alól mentességet kaphatnak azok, akiknek közeli rokonai élnek az USA-ban. Most meghatározták azt, ki számít közeli rokonnak. 

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> külföld
2017-06-27

Ön mit tippel, melyek a legveszélyesebb városok az Egyesült Államokban? 

hirdetés
hirdetés
hirdetés