Az édes borok népszerűbbnek bizonyulnak karácsonykor.
A tavalyi 185 aranyéremnél 40 százalékkal többet, 257-et nyertek a magyarok 2020-ban a rangos nemzetközi borversenyeken.
A badacsonyi Varga Pincészetben.
Megnyílt a SZÉK Restaurant & Bar, ahol az erdélyi és székely konyha legjobbjait kínálják mostantól vendégeiknek.
Eredményesen szerepeltek a magyar, elsősorban a tokaji borászatok a világ egyik legrangosabb borversenye, a Decanter World Wine Awards (DWWA) idei kiírásában.
Hungarikum-koktél keverésére ösztönzi a hazai vendéglátósokat a Varga Pincészet és a magyar bartenderszakma. Versenyt is indítottak e témában.
Egy tokaj-hegyaljai szakember vitte el idén a pálmát.
Aranyainak számát a járvány miatt a cégnek idén már nem lesz lehetősége tovább gyarapítania.
Tavaly 1,5 millió literrel több bort adtak el, mint egy évvel korábban.
Változnak a fogyasztási szokások.
Kövesse híreinket a twitteren is!
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz!
Kövesse híreinket a Tumblr-en is!
Levél a szerkesztőnek
Folyamatosan frissülő hírek