hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 22
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-02-08

Milyen hatással vannak a pálinka ízére és élvezeti értékére a jogszabályi előírások?

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-06-05

Életünk során akár 40 dekagrammnyi, az élelmiszerbe oldódott csomagolóanyagot is megeszünk. 

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2016-12-07

Az italoknál fontos szempont az élelmiszer- biztonság.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2016-11-25

A vendéglátósok többsége szerint csak nyűg a kötelező tájékoztatás az allergén anyagokról.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2016-09-12

A Kutatók Éjszakáján kiderül melyik a legerősebb.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2016-08-04

Magyarország Cukormentes Tortáját, az Áfonya hercegnőt, 2016-ban Pechtol Zsolt, a budapesti Tortavár Cukrászda mestere készítette, hozzáadott cukor nélkül.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2016-04-13

Április 12-én ünnepélyes keretek között kiosztották a Turizmus Trend és az Élelmiszer szaklap kiadója, a Professional Publishing Hungary által szervezett Greennovációs Nagydíj elismeréseit és díjait.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2016-03-23

Az eredményhirdetés a Kazimir Bisztróban lesz.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> hotel
2016-02-08

Az érintett létesítmények köre rendkívül nagy – a közfürdőktől és a wellness-szállodáktól kezdve a hűtőtornyokkal rendelkező raktárakon át egészen a kórházakig, szociális intézményekig.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2015-11-25

Javulhatnak a higiéniai állapotok és az előállítási körülmények a magyarországi cukrászdákban egy új kezdeményezésnek köszönhetően.

hirdetés
hirdetés
hirdetés