hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 1394
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-11-16

A szőlész- borász szakmai önkormányzat hiánypótló reprezentatív piackutatást végeztetett a magyar borpiacról és a hazai lakosság borfogyasztási szokásairól. A

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-11-16

Tizenegy borvidék csaknem 30 termelőjének több mint 100 természethű bora lesz kóstolható az 7. Mitiszol fesztiválon szombaton a Millenáris parkban, ahol számos, organikus alapanyagokat használó gasztrokiállító is várja a látogatókat.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-11-15

Az új pincészetben idén eddig 7,7 millió kiló szőlőt dolgoztak fel.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2017-11-15

Kína. Az MTÜ pedig igyekezett a minap a pozíciókat erősíteni.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-11-13

Ezernél is több érdeklődőt vonzhat a Bordói November.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-11-08

Mintegy száz borászat, sörfőzők és sztárséfek menüi is várják a látogatókat a 7. Márton-napi Borfesztiválon a budapesti Hotel Gellértben csütörtöktől vasárnapig.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2017-11-07

Egyedülálló értékmegőrzési programot indított a kormány.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-11-06

Tizenhárom pincészet mutatkozik be az I. Somogyi Borszemlén, amelyet a megye borainak népszerűsítésére rendeznek kedden Kaposváron.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2017-11-06

Eredményt hirdettek a cégek termékfejlesztését és hatékonyságnövelését célzó uniós pályázaton.

#10
Turizmus Online
2017-10-30

A Mitiszol rendezvény célja az organikus borok népszerűsítése és a innovatív termékek bemutatása.

hirdetés
hirdetés
hirdetés