hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 1495
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2019-02-15

Cél, hogy 2030-ra hazánk a közép-európai régió idegenforgalmi központjává váljon. (X)

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-02-12

Az Európai Bizottság napirendre tűzte a már öt éve benyújtott kérdés megtárgyalását.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-01-31

Az év borgasztronómiai eseménye.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-01-30

Sikerülhet elkerülni, hogy az EU-ban silányabb szőlőfajtákból is lehessen bort készíteni.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-01-29

Idén is lesz Olaszrizling Szerintünk.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-01-28

De nem akárhogy! Ferran Adriá a hely jellegét és funkcióját illetően is pont olyan találkony és formabontó, amilyen a konyhában.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-01-21

Az új trendek a sokféleséghez, a tudatossághoz és a technológiai fejlődéshez kapcsolódnak.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-01-17

A szekszárdi Vida családi pincészet új címkékkel rukkolt elő.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-01-16

Megismerhetőek a borvidék borászatai, a települések, a szálláshelyek, vendéglátóhelyek, programhelyszínek és egyéb szolgáltatók is.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-01-15

Egy online kutatás szerint a cabernet sauvignon, a rosé cuvee és a merlot a legkedveltebb a körükben.

hirdetés
hirdetés
hirdetés