hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 191
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-08-17

Öt változás, amit a pandémia az éttermi élményekkel tett. A Forbes.hu összeállítása alapján.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-07-06

A külföldi gasztroturisták és üzleti utazók nélkül teljesen reménytelen az elit éttermek helyzete - véli Gerendai kárfoly, az első Michelin-csillagos étterem tulajdonosa.

#3
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt szálloda
2020-07-04

A hangulat csak aláfestés, a hangsúly igazából Pesti István ételein van, vallja Varró Zoltán designer-belsőépítész, akinek tervei alapján újult meg a tatai Platán Bisztró és Udvarház.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-07-03

A Wine Spectator bormagazin évtizedek óta a véleményformálók közé tartozik. Globális listájuk a világ leginkább ajánlott boréttermeit veszi sorba. A bekerüléshez komoly borkínálat szükséges.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-06-26

Egy éves születésnapját ünnepelte a napokban a fogyatékos embereket foglalkoztató Hegyvidéki Ízlelő családbarát étterem.                 

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-05-09

Igaz, nem jókedvükből teszik, hanem mert életben szeretnének maradni addig, amíg a járványhelyzet elmúlik.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-04-28

Michelin-csillagos házhoz szállításról, újranyitásról, átalakuló vendégkörről és hiányos konyhai személyzetről beszélgetés Gerendai Károllyal, a roadster cikke nyomán.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-04-16

Új online platform indult annak érdekében, hogy a törzsvendégek támogatni tudják most éppen zárva tartó kedvenc vendéglátóhelyeiket.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-04-05

Egy budapesti szakács arról, honnan indult, miképp dolgozott különböző konyhákon a járvány előtti időkben, és milyen tervei vannak a következő időszakra.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> Hotel
2020-04-04

3 példa, 3 különböző válasz ugyanarra a kérdésre. Vajon a mai világban elegendő-e, ha a borász apait-anyait belead, csodaszép tételeket készít, és a pince ajtófélfájához dőlve, karba tett kézzel várja a betérőket kóstolóra? (x)

hirdetés
hirdetés
hirdetés