hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4749
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> külföld
2020-01-20

Tavaly a Forbes magazin az Azori-szigeteket a világ első tíz olyan úti célja közé sorolta, amelyeket mindenképpen érdemes felkeresni.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-01-19

Bombaként robbant a hír a fine dining világában: elvesztette harmadik csillagát Paul Bocuse Lyonhoz közeli étterme, a L'auberge du Pont.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> hotel
2020-01-19

Két év óta nem látott mértékben élénkülő vendégforgalom: ez volt 2019 novembere. A Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ elemzése.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-01-17

Nem jött be, hogy frissítettek a koncepción.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés
2020-01-16

A metropolisz idén nyártól már a magyarok számára is könnyebben elérhető lesz, a LOT légitársaság új járata ugyanis 2020 júniusától közlekedik Washington és Varsó között.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> külföld
2020-01-16

„Reggel megnéztük a várat, délután csillezünk a vízben, este buli – és ez csak egy hétköznap.”

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-01-15

A zsűri nemcsak az ízek harmóniáját értékelte, hanem pontozták például az elkészített étel kompozícióját, a legszakszerűbben kivitelezett flambírozást is.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-01-13

Az áprilisig tartó Gasztrohegy idén majd októberben indul újra.

#9
Turizmus Online
2020-01-10

A Szekszárdi SZC Vendéglátó Szakképző Iskolája első alkalommal rendezi meg a VIP Flambé – Nők a flambírozás művészetében elnevezésű meghívásos versenyét.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-01-07

A Royal Tokaji mindössze 20 palackkal készített a 1,5 literes kiszerelésben érkező borkülönlegességből.

hirdetés
hirdetés
hirdetés