hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 8
#1
Turizmus Online >> friss
2017-03-16

Versenyben a Liget Budapest Projekt és a szállodafejlesztés is előtérbe került.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2016-12-12

Bár hosszú ideig az ércbányászat fontos településeként emlegették Recsket, ma már – az ipari vállalkozások mellett – egyre inkább a turizmus kerül előtérbe. A falu jövője a további sikeres fejlesztéseken múlik.

#3
Turizmus Online >> friss
2015-06-11

A bolgár és román határ közelében lévő közép-szerbiai Zaječar felkerült a térképre, trendek és lehetőségek az ingatlanpiacon. Ausztria legnagyobb ipari és kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozó konferencia-networking rendezvényéről készítettünk összeállítást.

#4
Pont itt 2010/05
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt szálloda
2010-05-02
Az utóbbi csaknem fél évben több hazai szálloda is bezárta kapuit. Az esetek egy része szerencsére ideiglenes volt, és üzemeltetőváltással végződött, néhány ház jövője azonban most is bizonytalan. A gondok nem csupán az újonnan épült szállodákat érintik; több régi, patinás ház tulajdonosa is pénzszűkébe került.
#5
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2009-05-27
Dunakeszin élénk lakossági tiltakozás kíséri az Overdose-nak is otthont adó alagi lovastelep egykori gyakorlópályájára, az úgynevezett téli pályára tervezett beruházást. A világ egyik legnagyobb vásárvárosa épülne itt, mellé hatalmas Disney Parkot és luxusszállodákat terveznek.
#6
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2009-04-16
Húsvétkor nemcsak a balatoni szállodákban, hanem több ingatlanközvetítő irodában is meghosszabbított műszakban dolgoztak. A gyenge forint lökést adott a jó ideje agonizáló tóparti ingatlanpiacnak, s a vevők között jelentős számban vannak olyan magyarok is, akik a közelmúltban euróba fektették pénzüket.
#7
Pont itt 2008/05
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt itthon
2008-08-21
Előző lapszámunkban már beszámoltunk néhány nagyszabású fővárosi és Budapest környéki turisztikai fejlesztésről. Vidéken is hasonló a helyzet: egymást érik az új vagy épülőben lévő turisztikai létesítmények. Részben az uniós pályázati lehetőségek következtében, részben mert a hagyományos piacok csökkenő hozama a turisztikai befektetésekre irányította a pénzemberek figyelmét.
#8
Pont itt 2007/07-08
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt itthon
2007-10-23
Az élhetőbb és turisztikai szempontból még vonzóbb főváros érdekében több komoly fejlesztés kezdődik Budapesten. Az egyes projektek részleteiről Ikvai-Szabó Imre, Budapest főpolgármesterhelyettese nyilatkozott lapunknak.
hirdetés
hirdetés
hirdetés