A szállodák, éttermek területén sok helyütt leállt az élet a Covid tavaszi első hulláma alatt, azonban voltak, akik építkezésre, felújításra fordították a felszabaduló időt, teret és lehetőségeket.
3 példa, 3 különböző válasz ugyanarra a kérdésre. Vajon a mai világban elegendő-e, ha a borász apait-anyait belead, csodaszép tételeket készít, és a pince ajtófélfájához dőlve, karba tett kézzel várja a betérőket kóstolóra? (x)
Bár az a vírus következménye, hogy az ünnepélyes díjkiosztót nyár elejére elhalasztották a szervezők, ám a shortlist már kész, és ebben rangos helyet kapott a NetPincér különleges ferencvárosi irodája.
KÉPEKKEL November 14-én este, Buda egyik legmenőbb új helyén, a Haris Park rendezvénytermében, száz meghívott vendég részvételével adták át a Gastro&Hotel Design Award díjait.
A storyboard állt legutóbbi szakmai rendezvényünk fókuszában. Nagy érdeklődés kísérte az eseményt a nyáron nyílt patinás Párisi Udvar Hotel Budapestben.