hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 12
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2018-10-18

A jelenleg termő kávéültetvényeknek 88 százaléka lesz használhatatlan Latin-Amerikában 2050-re.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> élménybeszámolók
2017-09-05

Az Afrika keleti partvidékén, Mozambiktól 250 kilométerre fekvő Madagaszkár a világ negyedik legnagyobb szigete, amelyet teljesen egyedi növény- és állatvilága alapján egyesek önálló kontinensnek tekintenek. Ez a hatszáz kilométer hosszú és kétszáz kilométer széles sziget becslések szerint százmillió évvel ezelőtt szakadt le az afrikai kontinensről, állat- és növényvilága ezután önálló fejlődésnek indult. 

#3
Pont itt 2016/7-8.
Turizmus Online
2016-07-08

Egyre kevesebb az olyan vidék a világon, ahol a helyi faunát és flórát jóformán érintetlen állapotában figyelheti meg a turista. Naponta hallunk ritkuló vagy éppen a kihalás szélére sodródott állatfajokról, az érdeklődő a legtöbb helyen már csak rezervátumokban, ipari jellegű turizmus keretében szafarizhat. Elsősorban a hegyi gorillák megfigyelése miatt esett választásunk Ugandára, és utunk során hamar rájöttünk, hogy ez az afrikai ország az egyik utolsó földi paradicsom: olyan hely, ahol az érintetlen természet a maga valójában megcsodálható.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> külföld
2016-06-02

Elsősorban a hegyi gorillák megfigyelése miatt esett választásunk Ugandára, és utunk során hamar rájöttünk, hogy az afrikai ország az utolsó földi paradicsom, legalább is egyike azon helyeknek, ahol az érintetlen természet a maga valójában megcsodálható.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2016-02-01

Két különleges közösség, két egyedülálló kávé, melyeket a szakértelem egyesít: íme az Umutima wa Lake Kivu és a Tanim de Chiapas a Nespresso-tól

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> bor
2015-07-11

Az UNESCO Világörökség Egyezménye megszavazta, hogy a Champagne-i Domboldalak, Házak és Pincék is felkerüljenek az illusztris jegyzékbe.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2014-09-21

Többek szerint a civetmacska ürülékéből készülő kopi luwak nevű kávé a topkávék csúcsa, pedig nem.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2014-03-04

Viszont világszerte egyre nő a kereslet az étrendkiegészítőként és zsírégetőként is alkalmazható zöld kávé iránt.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2014-02-04

Húsz százalékkal emelkedett a kávé tőzsdei ára. Az ok: a brazil ültetvényket komoly szárazság sújtja. Drámaian kevés lesz az idei termés...

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2011-05-20

Ezerötszáz kávézója lesz a Starbucksnak 2015-re Kínában - jelentették be a délnyugat-kínai Jünnan tartomány székhelyén Kunmingban, a helyi kávézó átadási ünnepségén.

hirdetés
hirdetés
hirdetés