hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 9
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés
2019-11-20

Ismert légitársaság állt elő azzal, hogy elsőként lép be a szén-dioxid-semleges világba.

#2
Pont itt 2014/12.
Turizmus Online
2014-12-04

Több területen is javulhatnak a horgászturizmus feltételei a Balatonon a horgászrend tervezett módosításának köszönhetően. Az egyik ilyen pozitív változás, hogy ismét szabad lesz a bojlis horgászat meghatározott helyeken. Ugyanakkor várható olyan változás is, amelynek nem örül majd mindenki.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2014-11-13

Háttérzene-szolgáltató cégekkel köt együttműködési megállapodást az Artisjus, és jogdíjkedvezményekkel is ösztönzi azt, hogy egyre több üzletben szóljon minőségi zene. 

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2014-11-04

Több területen is javulhatnak a horgászturizmus feltételei a Balatonon a horgászrend tervezett módosításának köszönhetően.

#5
Pont itt 2009/11
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt reflektor
2009-11-20
„Tourism 2023” címmel az eddigi legátfogóbb tanulmány jelent meg a turizmus jövőjével kapcsolatban néhány héttel ezelőtt Nagy- Britanniában. A kutatást a fenntartható fejlődéssel foglalkozó Forum for the Future nonprofit szervezet koordinálta. A 18 hónapon keresztül mintegy 100 szakember közreműködésével készülő jelentéshez olyan emblematikus brit cégek és intézmények adták a nevüket, mint az ABTA, a British Airways, a Carnival UK, a Co-operative Travel, a Thomas Cook és a TUI Travel, amelyek mindannyian elkötelezték magukat a fenntartható turizmus mellett. Bár a tanulmány a brit turisztikai szakmának készült, a benne felvázolt négy forgatókönyv a hazai szakemberek számára is tanulságokkal szolgál.
#6
Turizmus Online >> British Airways
2009-04-02
A British Airways bejelentette, hogy 2050-re ötven százalékkal kívánja csökkenteni repülőgépei széndioxid-kibocsátását.
#7
Pont itt 2008/09
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt reflektor
2008-09-22
Egyre jobban fogy, egyre többet használunk el belőle, ezért egyre drágább. A fosszilis energiaforrások nélkül életünk, így a turizmus is, elképzelhetetlen. A klímaváltozásért felelősnek tekintett, egyre növekvő energiafelhasználás kihívásai azonban gyors reakciókra és hosszú távú stratégiák kidolgozására késztetik a közlekedési iparágat és az egész turisztikai szakmát. Kétrészes cikksorozatunkban az olajválságnak a turizmusra gyakorolt hatásait gyűjtjük össze.
#8
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés
2008-07-02
Az Európai Parlament pénteken bejelentette, hogy kompromisszumos egyezségre jutott az Európai Tanács Elnökségével a légiközlekedési alágazatnak az EU emisszió-kereskedelmi rendszerébe 2012 elejétől történő bevonásáról és arról, hogy ez az intézkedés az uniós légitársaságok mellett az európai repülőtereket használó harmadik országbeli légifuvarozókra is vonatkozik majd.
#9
Turizmus Online >> turizmus online >> Indulj! >> élménybeszámolók
2008-02-24
A Himalájában, 1760 méteres magasságban helyezkedik el Mcleod Ganj Dharamsala felett.
hirdetés
hirdetés
hirdetés