hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 22
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-05-05

Pontosabban csak a húsát, de az eljárás egyelőre sajnos méregdrága.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-02-24

Úgy néz ki, az előállítása még a marhatenyésztés egyes módjainál is jobban hozzájárulhat a klímaváltozáshoz.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-02-08

Milyen hatással vannak a pálinka ízére és élvezeti értékére a jogszabályi előírások?

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-02-04

Vertikális farm és mesterséges hús: válogatás ifjú élelmiszeripari cégek úttörő találmányaiból.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-03-17

Komoly élelmiszerbiztonsági kockázat nem merült fel, minőségi hibák miatt azonban bírságot szabnak ki.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-02-17

Zsigó Róbert felháborítónak nevezte, hogy a magyar boltokban ugyanannak a gyártónak egyes terméke gyengébb minőségű, mint a nyugati országokban.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2016-11-10

Minden harmadik palacsinta elbukott a NÉBIH tesztjén.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2016-08-10

Közel 16 millió forint bírságot szabtak ki a nyári élelmiszerlánc ellenőrzések során júliusban a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal munkatársai.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2015-12-11

Átadták a világon egyedülálló Pharma-Flight Nemzetközi Tudományos és Szolgáltató Központot a Debrecen Airport mellett.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2015-09-03

Kalandozás a molekuláris gasztronómia világában. A válaszok ismeretében nem fogunk jobban főzni, de megértjük, miért imádtuk mindig is pörkölt kávé friss illatát.

hirdetés
hirdetés
hirdetés