hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 22
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> külföld
2020-08-10

Mindez pedig már most euró tízmilliárdokban mérhető gazdasági károkat okozott a turizmusnak és a hozzá kapcsolódó rengeteg ágazatnak.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> belföld
2020-06-24

A charterjáratok hamarosan elindulnak. A biztonság iránti igény tovább erősíti az utazási irodák versenyelőnyét a személyes utazásszervezéssel szemben - mondta a MUISZ elnöke.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> külföld
2020-05-21

Az uniós turisztikai miniszterek vállalták, mindent megtesznek az európai turizmus gyors és teljes helyreállítása érdekében. Az ágazat adja az EU GDP-jének tizedét.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2017-08-31

A balatoni borvidékekben bővelkedő zegzugos, árnyas Észak és a nyáron a mediterrán tengerpartok strandhangulatában fürdőző Dél turisztikai térképét egy merész déli borászat egy csapásra átrajzolta!

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> Indulj! >> utazási irodák
2016-10-28

Egy friss felmérés szerint a magyarok legszívesebben egzotikus álomszigetekre és a világ legnagyobb városaiba látogatnának el, ha nem korlátozná semmi a döntésüket. 

#6
Pont itt 2015/10.
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt utaztatás
2015-10-02

Jelentősen nőtt idén nyáron az utazásszervezők által Magyarországról kínált repülős üdülések száma, azonban még mindig meg sem közelíti a 2008 előtti szintet. A legnépszerűbb charteres úti célok listáján idén átvette a vezetést Görögországtól Törökország, az év nagy vesztese Tunézia. A körutazások piacán Olaszország, a szomszédos országok és Skandinávia volt a nyerő, az egyéni utasok rekordszámban keresték fel Horvátországot.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés >> légitársaságok
2015-09-18

Quesadillas, chili con carne, grillezett kókusztejes garnélanyárs, héjában sült édesburgonya, fajitas – ez volt a menü a Condor múltkori budapesti rendezvényén, amelyen a meghívottak főztek maguknak.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> külföld
2015-06-18

Miközben a világsajtó a görög államcsőd esetleges bekövetkeztéről cikkezik, a turisták folyamatosan érkeznek a mediterrán országba, az idei első chartergépek a múlt héten és ezen a héten telt házzal indultak el Magyarországról. Három vezető hazai tour-operátort kérdeztünk meg a témáról.

#9
Pont itt 2015/6.
Turizmus Online
2015-06-15

Tavasz, tenger, szerelem

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> Indulj! >> élménybeszámolók
2015-05-13

A színes, ízes, izgalmas, barátságos, mediterrán, szinte európai normákkal jellemezhető Tunézia megismerése életre szóló élmény. A Sun & Fun Holidays tanulmányútján jártunk.

hirdetés
hirdetés
hirdetés