hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 85
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2021-01-15

A külföldi turisták távolmaradása és az éttermek bezárása miatt tetemes készletek maradtak a japán marhatenyésztők nyakán a világ legdrágább marhahúsából.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-10-21

Október 20-a a séfek világnapja, aminek alkalmából szakácsok egy fenntartható receptgyűjteménnyel hívják fel a figyelmet a zöld élelmezési rendszerek fontosságára. 

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-03-26

Hegyi Attila belevág az ebédkiszállító bizniszbe, azért is, hogy ne kelljen elküldenie étterme és cateringes cége dolgozóit.

#4
Turizmus Online
2020-03-18

A Deloitte szakemberei szerint a magyar vállalkozások számára az adó- és járulékcsökkentés lenne most a legalkalmasabb.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-02-06

Szerdán rendezték meg az év legrangosabb élelmiszer- és vendéglátóipari szakkiállításán, a Sirhán a Közétkeztetési Szakácsversenyt, aminek idei versenyfogása a lecsó volt.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2020-02-06

A lánc az Y és Z generációhoz tartozó munkavállókra építi üzleti modelljét.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2019-05-09

#zerofoodwaste

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2019-03-22

A New York Kávéház és a Salon étterem séfjének két cége szerződött öt évre az Országgyűlés Hivatalával.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2019-01-14

„Ha csak a menzára kerestek volna szolgáltatót, valószínűleg nem pályáztunk volna”.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2019-01-09

Miután hétfőn a hvg.hu megírta, hogy a Gundel kapott megbízást arra, hogy a Budai Várba költöző Miniszterelnökség menzáját üzemeltesse, egy fotóból az is kiderült, rendkívül olcsó a többnyire magyaros ételekből álló étlap.

hirdetés
hirdetés
hirdetés