hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 113
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2018-01-12

Január 12-én, mintegy ötszáz gyászoló - családtag, barát, vendéglátós - kísérte utolsó útjára Telkiben a hazai vendéglátás egyik ikonikus alakját, Jakabffy Lászlót (+69), akinek temetése alatt még az ég is könnyezett.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2018-01-03

Karácsonyt megelőző pénteken, otthonában elhunyt Jakabffy László, a hazai gasztronómiai világ egyik ikonikus alakja. Itt a temetés időpontja.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2017-12-07

Évzáró turisztikai kerekasztal a fővárosban.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2017-12-06

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete folyamatosan figyelemmel kíséri a vendéglátó vállalkozásokat érintő jogszabályi változásokat, ezért a jövő évtől fizetendő új közteherrel kapcsolatban állásfoglalást kért a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2017-11-21

A legendás dobostortát is megidézték a hazai éttermesek toprendezvényén, az MVI évzáró gálaebédjén, ahol a balatonszemesi Kistücsök Étterem tulajdonosát is kitüntették.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2017-11-06

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete idén 7. alkalommal rendezi meg évzáró Gáláját, melyen a 170 éve született Dobos C. Józsefre emlékeznek. 

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2017-10-25

A hagyományokhoz híven a Magyar Vendéglátók Ipartestülete a Coninvest Kft.-vel közösen ismét gasztrotúrát szervez Olaszországba.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2017-10-17

A Gálaebéden átadják a rangos Gundel Károly-díjat is.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-10-02

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete idén 7. alkalommal rendezi meg évzáró Gáláját, melyen a 170 éve született Dobos C. Józsefre emlékezünk, az ő Magyar-francia szakácskönyve (1881.) alapján, az abban szereplő ételeket modernizálva és újragondolva alkotja meg a gálaebéd menüsorát a felkért séf-csapat.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2017-09-26

Tizenkét szakmai szervezet, három intézmény delegáltjai, a mai magyar vendéglátás és turizmus meghatározó alakjai, valamint a Gundel-család képviselője döntenek a jelöltek munkássága alapján az idei díjazottak személyéről. 2017-ben 17 személyre érkezett jelölés.

hirdetés
hirdetés
hirdetés