hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 23
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-10-29

Az édesítőszerek hibája, hogy réászokunk az édes ízre?

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-10-20

A hatóságok is tehetetlenek?

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-10-07

Népszerű (fesztivál)italok - III. rész: a pálinka.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-01-03

Január 1-től általánosan 20 százalékkal emelkedik a népegészségügyi termékadó (neta) az egészségi kockázatot jelentő ételek és italok esetében.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2018-11-26

A januártól emelkedő adóterhek miatt előrehozzák beszerzéseiket a kereskedők.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2018-07-02

Jövőre hétszáz forinttal emelkedne minden ötven százalékfokos pálinka fél literjének ára.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2015-04-20

Nyitottabbá váltak az új ízek felé a magyar vásárlók. A NETA 2011-es bevezetése drámaian érintette a sós snack piacot.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2015-03-23

Az EU-átlagot messze meghaladó adótartalom mellett juthatunk hozzá élelmiszerekhez.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2014-10-27

A 2015. évi adócsomagban a különadók maradnak, bevezetik az internetadót, nő a cafetéria adóterhe, és jön az elektronikus közúti ellenőrző rendszer.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2014-10-22

Negyedére csökkenhet a magánfőzés keretében előállítható párlat mennyisége.

hirdetés
hirdetés
hirdetés