hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 173
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-10-12

A borászszakmát mélyütésként érte, hogy egy rangos lexikon horvát néven könyvelte el a szőlőfajtát.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-10-06

Tavaly hagyományt teremtettek, idén ősszel újra megrendezik a Csopaki Kódex sétáló kóstolót a balatoni település környékének pincészetei, izgalmas borokkal és ehhez illeszkedő menüvel a csopaki Sáfránkert Vendéglőben.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-09-27

Az őszi borkóstoló- és fesztiválszezon egyik fénypontjának ígérkezik az 2017 októberében immáron ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Olaszrizling Október Nagykóstoló.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-09-20

2017. októberében a Winelovers csapata ismét megszervezi az Olaszrizling Október programsorozatot, ahol a vendégbor a Rajnai Rizling, így egész hónapban a rizlingeké a főszerep.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2017-09-19

Idén először adták át a Magyarország Legszebb Birtoka díjat, ahol az összesített győztes mellett külön kategóriákban mérettettek meg a birtokok. 

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-09-17

2017-ben Magyarországon 13 839 hektárnyi borszőlőt érintett természeti kár: fagy, jégverés, aszály.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> hotel
2017-07-06

Mi történik akkor, ha öt gazda és szállásadó a hegyről összefog? Hiszen ha olyan magyarokról, akik vendégvárással, vendéglátással foglalkoznak, és esetükben összefogásról esik szó, arra azért ma még felkapjuk a fejünket...

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-06-12

A balatonlellei Pócz Pincészet 2015-ös évjáratú "Kokas-hegyi chardonnay" borát választották meg Somogy megye idei borának pénteken Kaposváron.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2017-06-11

Pezsgőjükre a saját tervezésű címke aznap készül el, amikor gasztrocsapatunkkal megérkezünk Paloznakra, így bizton állíthatjuk, Homoláék pezsgőjének világbemutatóján lehetünk jelen.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-06-07

Június 9-én este hivatalosan is megnyílik a szezon a badacsonyi Kisfaludy-ház Étteremben, hiszen különleges menüsorral és hozzájuk illő borokkal egy remek borvacsorára kerül sor.

hirdetés
hirdetés
hirdetés