hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 29
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-02-04

Szivárványos pisztrángból, illetve fürjből és kacsamájból készülnek majd a versenyfogások.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-01-28

A Sirhán a Bocuse d’Or hazai döntősei a METRO standjáról válogatják össze versenyfogásaikhoz az alapanyagokat.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-01-28

Február 5-én, a Sirha Budapest 2020. keretein belül kerül megrendezésre a Bocuse d’Or magyar döntője. A részletekről kedden tartottak sajtótájékoztatót a szervezők az Aranykaviár Étteremben.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-01-09

A magyar döntőt február elején rendezik, ahol kiderül, ki lesz az a séf, aki a tallini európai selejtezőn versenyezhet, a csapat coach-a viszont már most hivatalos.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-10-24

A Magyar Bocuse d’Or Akadémia szervezésében ma rendezték meg a selejtezőt, ahonnan hat séf jutott tovább a februári döntőbe.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-09-18

S.Pellegrino Young Chef nemzetközi kulináris verseny.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-09-02

A világ egyik legmenőbb desingdíját kapta érte.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-06-17

Koppány Levente is bejutott a S.Pellegrino Young Chef regionális döntőjébe.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2019-04-29

Az idei verseny során a regionális döntőig jutó fiatal séfeket végig mentorok segítik.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2019-04-08

XXVI. Best of Budapest & Hungary Díjátadó Gála.

hirdetés
hirdetés
hirdetés