hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 459
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-02-05

A legtöbb fogyasztó a kiszolgálás minősége alapján dönt, és ha megfelelő a fizetési rendszer, a vásárlók 54 százaléka is ad legalább 5 százalék borravalót.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2018-12-06

Egy gát elég lehet hozzá?

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2018-09-25

Hogyan lehet egyszerre túlképzés és munkaerőhiány? A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány zártkörű sajtóreggelijén jártunk.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> hotel
2018-09-21

Hogy miben közös Habsburg Otto, Richard Nixon, és Yehudi Menuhin?

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2018-09-17

Kínai gyorsétkezde ruházott be a csodakütyüre.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2018-09-10

Az ember azt gondolná, hogy nincs már lejjebb, ami a hazai munkaerőhiányt illeti a horeca ágazatban. Pedig de!

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2018-07-02

Nőtt a vendéglősök forgalma, emelkedtek az árak, csökkent az áfa, mégis csak 8 százalékkal emelkedtek a bérek

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2018-06-06

A Múzeumok Éjszakáján.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> külföld
2018-06-04

Ennyire elegük van a rendbontásból?

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2018-04-23

Tudja, hogy melyik az a budapesti fine dining étterem, ahol a séf a tányér szélére tálal?

hirdetés
hirdetés
hirdetés