hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 18
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-02-11

A technikai készségek, a kreativitás és a személyes hitvallás is a vizsgált fő területek között lesz.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2020-02-09

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban megrendezett Sirha 2020-ra az előző rendezvényhez képest 12%-kal több, mintegy 24.000 látogató érkezett.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2020-02-07

Kelemen Roland, a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Aqua-Sol séfje büszkélkedhet a S.Pellegrino Fenntartható Gasztronómia Különdíjával.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2019-04-29

Az idei verseny során a regionális döntőig jutó fiatal séfeket végig mentorok segítik.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-04-10

Tischler Petra a fenntartható halászatot népszerűsítő neves szakácsversenyen zsűrizett Párizsban.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-02-20

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a S.Pellegrino Young Chef verseny.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-01-25

Savanyítás, csicsókahiány és faszenes sütés tiltás - jelentés a Bocuse d'Or első napján helyt álló magyar csapat szerepléséről.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2016-05-10

Izgalmakban gazdagon telt a Bocuse d’Or Europe első napja.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2016-05-09

Az idén megrendezett szakácsverseny előestéjét a 20 ígéretes séf villámbevásárlással töltötte a METRO Bocuse d’Or piacon, a fogások elkészítésekor a most kiválasztott alapanyagokkal dolgoznak a verseny során.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2016-04-19

Új névvel, Grand Tokaj néven folytatja működését az állami tulajdonban lévő Tokaj Kereskedőház Zrt.

hirdetés
hirdetés
hirdetés