hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 1917
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> hotel
2019-03-25

Áprilistól kezdi meg a munkát a szállodavállalatnál.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-03-24

Rekordszámú borászat és új magyar borarculat a ProWein Düsseldorfon.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2019-03-20

Főként hazai szálláshelyek, utazási irodák, különböző régiók turisztikai egyesületei számára kínál jutalékmentes értékesítési és bemutatkozási lehetőséget.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> közlekedés
2019-03-13

Mesterséges intelligencia, gesztusvezérlés, távoli toronyirányítás – egyebek mellett ezeket a fejlesztéseit mutatta be a magyar légiforgalmi szolgálat Madridban.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2019-03-10

A kiállítás külföldi díszvendége a Kanári-szigetek, a belföldi díszvendég a Kolorcity-Kazincbarcika volt.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-03-08

Látványkonyhával is készült az Agrármarketing Centrum a FOODEX Japan kiállításon.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> külföld
2019-03-07

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) vásári standján az idei ITB egy „Virtual Reality Lounge” részt rendezett be.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-03-05

Lesz ott például kétcsillagos bécsi séf, a koreai, az orosz és az albán konyha fenegyerekei és a legjobb olasz pezsgő. 

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-03-03

A magyar bor célja, hogy értéket adjon a világnak és erősítse az ország turisztikai márkáját. Az új arculat három feladata az egyedi történet kialakítása, a hitelesség és az, hogy minden borász és borvidék megtalálhassa benne a helyét.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2019-02-26

Derült ki a Magyar Rendezvényszervezők Szövetségének szakmai konferenciáján.

hirdetés
hirdetés
hirdetés