hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 1455
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2018-12-03

Sajtfogások - Legelőtől a tányérig címmel tekinti át a magyar sajtok világát Segal Viktor és Sándor Tamás a napokban megjelenő könyve.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2018-12-02

A magyar szakács és cukrász nemzeti válogatott bravúros szerepléssel a 10. helyet szerezte meg a Culinary World Cup-on Luxemburgban.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2018-11-26

Izgalmas gasztronómiai találkozóra került sor Olaszország egy kis, de gasztronómia szempontjából annál jelentősebb városában, Albában.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2018-11-26

2018. november 24-28. között rendezik a Luxembourgi Kulináris Világbajnokságot, melyen részt vesz a magyar nemzeti szakács és cukrász válogatott is.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> hotel
2018-11-19

Nem tudni, honnan van rá ideje, de megvalósult. A karácsonyi könyvdömpingre meg is jelenik műve. Ő amúgy a "Kiégett séf" szerzője is egyszemélyben.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> bor
2018-11-18

Negyedévszázadnyi tapasztalat érett szakmai díjjá Neszmélyen, a Hilltopnál.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2018-10-30

A migrációt tekintik mentsvárnak.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2018-10-08

Friss kutatás a fiatalok és a munkarőpiac kapcsolatáról.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2018-10-03

Átadták az idei „Pro Gastronomia” díjakat a Budapesti Gazdasági Egyetemen.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2018-10-02

Az új bevándorlási rendszer a szakképzett munkaerőnek kedvez.

hirdetés
hirdetés
hirdetés