hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 80
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-05-19

A fesztivál bevételével egy olyan egyesületet támogatnak, amely a boltokban kidobásra ítélt, de még fogyasztható élelmiszereket gyűjti össze és juttatja el szociális szervezeteknek. 

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2017-03-02

Magyarország az éghajlatváltozás valószínűsíthető következményeit tekintve Európa egyik legsérülékenyebb országa.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel
2017-01-28

New York, Berlin, Bécs és Budapest után Debrecenben megnyílt a MODEM-ben az a kiállítás, amelynél építészek hagyják ott megszokott komfortzónájukat, hogy helyette a kőkemény valóságban, természeti katasztrófák színhelyén vagy mélyszegénységben élő menekültek vagy honfitársaik között építsenek számukra új otthont vagy egyéb más projektet.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> külföld
2017-01-11

Az ENSZ a 2017-es évet a fenntartható turizmus fejlesztésének nemzetközi évévé nyilvánította. Az év során számos esemény foglalkozik világszerte a témával. 

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2016-11-08

A háttérben az FPÖ, Osztrák Szabadságpárt áll.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> külföld
2016-09-13

A vidéki régiók turisztikai fejlesztését és felzárkóztatását kezdeményezte Örményország. 

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2016-08-03

A minap új profilképet kapott a Magyar Turisztikai Ügynökség magyar és angol nyelvű Facebook-oldala. A két kép alapján akár azt is gondolhatnánk, hogy arculatváltásra készül a nemzeti turisztikaimarketing-szervezet. Erről azonban nincs szó, válaszolták kérdésünkre.

#8
Turizmus Trend - Vendég & Hotel 2016/7-8.
Turizmus Online
2016-07-08

Egyre kevesebb az olyan vidék a világon, ahol a helyi faunát és flórát jóformán érintetlen állapotában figyelheti meg a turista. Naponta hallunk ritkuló vagy éppen a kihalás szélére sodródott állatfajokról, az érdeklődő a legtöbb helyen már csak rezervátumokban, ipari jellegű turizmus keretében szafarizhat. Elsősorban a hegyi gorillák megfigyelése miatt esett választásunk Ugandára, és utunk során hamar rájöttünk, hogy ez az afrikai ország az egyik utolsó földi paradicsom: olyan hely, ahol az érintetlen természet a maga valójában megcsodálható.

#9
Turizmus Trend - Vendég & Hotel 2016/7-8.
Turizmus Online
2016-07-08

A repülés olcsóbbá válásával, az internet térhódításával és az idegennyelvtudás terjedésével egyre több honfitársunk indul neki a világ felfedezésének. Néhányan blogot vezetnek kalandjaikról. Akad közöttük olyan, aki több helyen megfordult, mint egy utazási tanácsadó vagy egy utazási szaklap szerkesztője.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> külföld
2016-06-02

Elsősorban a hegyi gorillák megfigyelése miatt esett választásunk Ugandára, és utunk során hamar rájöttünk, hogy az afrikai ország az utolsó földi paradicsom, legalább is egyike azon helyeknek, ahol az érintetlen természet a maga valójában megcsodálható.

hirdetés
hirdetés
hirdetés