hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 29
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2019-04-02

Egy leendő japán étteremben a vendégek testéből származó minták alapján képzett szusit fognak felszolgálni.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2018-10-01

Szivárványszínű szusi, kék matcha tea és narancssárga banánparfé – az élénk színű ételek és italok jelentik az új trendet.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2017-01-09

Kiyoshi Kimura, a Japánban „Tonhalkirályként” is emlegetett szusikereskedő nagyot villantott a világhírű Tsukiji halpiac árverésén.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2016-08-03

Az étteremlánc azt mondja, hogy az üdítő tulajdonképpen egészségital, mivel a malátázott rizs és a rizsecet miatt kilenc esszenciális aminosavat tartalmaz.

#5
Pont itt 2016/7-8.
Turizmus Online
2016-07-08

A Vörös-tenger türkizkék vize, a kilométerekre elnyúló strandok, a hatalmas kerttel körülvett, modern szállodák, velük szemben a mai Egyiptom pezsgő mindennapjai, a vízipipák füstjével és a kávéfőzők illatával fűszerezve.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2016-02-13

Igazán különleges miniküldöttség érkezett Szekszárdról február 10-én a Kempinski Hotel Corvinus Budapest konyhájára, ahol a luxushotel  profi gasztrocsapata fogadta a vendégeket.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> hotel
2015-11-04

Távol-keleti libakülönlegességek lesznek a vigalom díszvendégei.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2015-09-28

Holczhakker József külföldi luxuséttermekben dolgozott, majd hazatért, és sok-sok tapasztalattal felvértezve megnyitotta saját éttermét, a Koriandert Esztergomban.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2015-03-10

A tolnai megyeszékhely sérülteket foglalkoztató éttermének, az Ízlelő csapatának szakmai tréningje egy budapesti luxusétteremben.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2015-02-23

A szingapúri étteremben használt drónokkal nem az emberi munkaerőt akarják kiváltani, mindössze a hatékonyságot szeretnék növelni.

hirdetés
hirdetés
hirdetés