hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 8
#1
Turizmus Online >> turizmus trend >> tt szálloda
2020-09-07

A szállodák, éttermek területén sok helyütt leállt az élet a Covid tavaszi első hulláma alatt, azonban voltak, akik építkezésre, felújításra fordították a felszabaduló időt, teret és lehetőségeket.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> Hotel
2019-10-10

Az európai piacvezető német textílcég nagyon is odafigyel ökológiai lábnyomára.

#3
Turizmus Online >> Business Klub
2015-01-26

Új adójogszabály változások, Accent-sztori, a jövő textiltrendjei, költséghatékony konyhatechnológia és vendéglátós kerekasztal marcipánba ágyazva.

#4
Turizmus Online >> Business Klub
2012-04-11

A jelenlévők között az előadásokat követőenolyan részvételi lehetőségeket sorsoltunk ki, amelyek a METRO Vevőakadémia szakmai oktatási központ programjainak látogatására szólnak.

#5
Turizmus Online >> Business Klub
2011-09-17

Előre borítékolhattuk, hogy nem mindennapi lesz ez az előadásokkal, interaktív bemutatókkal, szakmai workshoppal, esti bor- és pálinkakóstolós vacsorával fűszerezett két nap a Hármas-Kőrös holtága mentén.

#6
Turizmus Online >> Business Klub
2011-05-11

Április végi Business Klub rendezvényünkre olyan helyre hívtuk olvasóinkat - a hazai szállodások és éttermesek prominens képviselőt -, amely helyszín iránt igencsak felkeltettük az érdeklődést.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2011-03-07

Aki akart, az előadásokat hallgatta, mások a háttérben folytattak komoly üzleti beszélgetéseket, és a házigazdák sem maradtak adósak váratlan meglepetéssel...

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2010-09-28

Exkluzív helyszín, egy vadonatúj budapesti szállodában, több mint ötvenfős szakmai közönség, érdekes előadások. A vendégek és az előadók egyöntetűen állították: „Eddig ez volt a legjobb Vendég&Hotel Business Klub, kiforrott mostanra ez a szakmai rendezvény.”

hirdetés
hirdetés
hirdetés