hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 2072
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2017-12-11

Melegen füstölt lazac, malac-burger és bárány csülök is az étlapon.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2017-12-07

Évzáró turisztikai kerekasztal a fővárosban.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális >> belföld
2017-12-06

A bővítéssel 70-re nőtt a hungarikumok és 161-re a Magyar Értéktárban szereplő értékek száma.

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-12-06

Az ikonikus étel jelentős hatást gyakorol a magyarországi idegenforgalomra.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> friss
2017-12-06

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete folyamatosan figyelemmel kíséri a vendéglátó vállalkozásokat érintő jogszabályi változásokat, ezért a jövő évtől fizetendő új közteherrel kapcsolatban állásfoglalást kért a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-12-04

Milyen télen a Balatonon vendéglátónak lenni? Érdemes-e nyitva lenni? A badacsonyiak szerint nagyon is.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2017-12-04

Újabb fórumon vizsgálja a VIMOSZ a lehetőségeket. Programajánló.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> hotel
2017-12-01

Közel 850 ezer utazó véleménye alapján átadták az Év Szállása díjakat.

 

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> aktuális
2017-11-30

Konferencián tárgyalja a VIMOSZ a munkaerőhiány enyhítését. Programajánló.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> vendég & hotel >> gasztro
2017-11-29

Változatos ebédmenü, balatoni nyarat idéző ízek, törzshelygyanús hangulat a 9. kerületben – a megnyitó napján teszteltük a budapesti Palettát.

hirdetés
hirdetés
hirdetés