hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6912
#1
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-01-26

Kovács László, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) elnöke az iparág idei helyzetéről, lehetőségeiről és a várható bezárásokról mondja el véleményét.

#2
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-01-26

Globális szinten a pezsgők fogyasztása a 2000-es évek eleje óta folyamatosan növekszik, az elmúlt 15 évben az előállítás megduplázódott.

#3
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-01-26

Áramfogyasztása több mint húsz százalékát napenergiából nyerte tavaly júniusban a Csillag téri SPAR szupermarket Szegeden

#4
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-01-25

A koronavírus-járvány bedöntötte a fánkos bizniszt, és a régi-új tulajdonos építőipari vállalkozássá változtatta azt. Eközben Vajna Tímea új vizek felé evezett a fánkozóból való kiszállás után.

#5
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-01-25

Egyre nagyobb érdeklődés övezi a nemzetközi repülőtereken található exkluzív vámmentes üzletek által szervezett luxusszeszesital-árveréseket.

#6
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-01-25

A The New York Times az év gasztronómiai alapanyagának választotta a gombát.

#7
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-01-25

Egy Indiában forgalmazott KitKat csokoládéról van szó. A limitált kiadású, „KitKat travel breaks” nevű, globális termékvonal tagjaként volt elérhető az édesség.

#8
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-01-21

Ezért inkább eláruljuk.

#9
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-01-21

Rangos nemzetközi elismerést zsebelt be egy magyar csokoládémanufaktúra: a Sweetic-et Londonban, az Academy of Chocolate Awards világversenyen díjazták.

#10
Turizmus Online >> turizmus online >> gasztro
2022-01-21

Május 15-17. az új időpontja a boros szakma egyik legjelentősebb eseményének.

hirdetés
hirdetés
hirdetés