hirdetés
hirdetés

60 éve a levegőben

A tajvani China Airlines (CI), az ország nemzeti légitársasága idén ünnepli  60. születésnapját. A régió legjelentősebb fuvarozója számos újdonsággal készül az ünnepi alkalomra.

hirdetés

Fokozatosan bővíti ázsiai célállomásait. Jelenleg 78 városba repül, amelyből Dél-kelet Ázsia 16 városába ( Hong Kong-ot is beleértve ). Heti 297 retour járatukból Észak-kelet Ázsia 18 városába 231 járat üzemel. A Kínai Népköztársaság 29 városába heti 118 retour járatot indít. Összesen heti 718 retour járatával óriási kínálatot biztosít az utazóknak.

Újdonság, hogy a nagy igény miatt heti háromra növelte járatai számát Tajvan és a  csendes-óceáni Palau Szigetek között. A 241 szigetből álló állam lakóinak száma 20.000 és csupán 12 sziget lakott. A kisebb szigetek korall képződmények, míg a nagyobbak vulkanikus eredetűek. Fő bevételi forrásuk a turizmus, a tengerparti üdülés és búvárkodás a legfontosabb idegenforgalmi szolgáltatás. Külön említésre méltó természeti képződmények  a Milk Lake, a  Blue Hole és a Big Drop-off.  Egy komoly rehabilitációt követően megnyitották a Jellyfish tavat a látogatók előtt, amely egyben az UNESCO Világörökség elismeréssel is büszkélkedhet.

A repülési idő Taipei és Palau között csupán 4 óra. A február 28-tól induló új járat hétfői napokon üzemel Boeing 737-es típusú géppel. Egyedül a China Airlines repül a két város között. Az első charter járatot 2008-ban indította, majd 2009-ben beindult a menetrendszerű légiközlekedés is Taipei és Palau között.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai