hirdetés

A BKK a kultúrakedvelők barátja

A BKK esti hajójáratokat indít a Wagner-napokon, és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásai idején sűrűbben közlekedteti a 26-os buszt.

hirdetés

A június 7-től június 17-ig jövő tartó Budapesti Wagner-napok minden előadása után indít egy esti hajójáratot a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Müpa-Nemzeti Színház kikötőtől a Jászai Mari téri hajóállomásig. A BKK azt közölte: akiknek jegyük van a Wagner-fesztiválra, azok a belépővel az előadás napján 13 óra után az odautazáshoz és az előadás végén a hazautazáshoz díjmentesen szállhatnak fel a hajójáratokra. Az odautazásnál bármelyik hajóállomáson felszállhatnak a jegyüket felmutatók. A késő esti hajójárat június 7-én, 13-án és 16-án 22.40-kor, június 8-án, 10-én és 15-én 21.25-kor, június 14-én és 17-én pedig 21.45-kor a Müpa-Nemzeti Színház kikötőből indul és körülbelül egy óra alatt ér a Jászai Mari térre.

Sűrűbben jár a 26-os busz szombattól augusztus 26-áig a Margitszigeti Szabadtéri Színpad nyári rendezvényeinek napjain - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Azt írták: az előadások előtt a szokásosnál gyakrabban jár a 26-os busz, az előadások után pedig a hazautazás is biztosított, mert további buszjáratok indulnak a Szabadtéri Színpad megállóhelytől az Árpád híd metróállomás és a Nyugati pályaudvari végállomás felé, a 26-os busz megállóinak érintésével. Az előadásokról hazautazva a 26-os autóbuszról az M3-as metrópótló autóbuszokra és a villamosokra átszállva, a később végződő előadásoknál pedig a 26-os autóbusz végállomásaitól az éjszakai hálózat járataival elérhető a város valamennyi pontja - tették hozzá.

 

(forrás: Turizmus Online / MTI)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai