hirdetés
hirdetés

A Korean Air járatokat indít Budapest és Szöul között

A LOT Polish Airlines után a Korean Air is indít közvetlen járatot Budapest és Szöul között, a dél-koreai nemzeti légitársaság május 23-ától biztosítja az összeköttetést a két főváros között - írta pénteken az Airportal.hu.

hirdetés

A Budapest Airport partnereinek megküldött, angol nyelvű közlemény alapján a szaklap azt írta, hogy a Korean Air hetente háromszor, kedden, csütörtökön és szombaton közlekedik október 17-ig, az Airbus A330-200-as gépek délután fél 4-kor szállnak le Budapesten és 18.30-kor indulnak vissza.

A Korean Air az utasszállító mellett áruszállító járatot is indít a két város között, amely hetente kétszer közlekedik az útvonalon.

Szöul és Budapest között tavaly ősszel létesült közvetlen légi összeköttetés, akkor a LOT Polish Airlines indította el járatát, amely akkor még hetente háromszor, idén március végétől azonban már hetente négyszer közlekedik. A Korean Air járatindításával hétfő kivételével a hét minden napján lesz közvetlen összeköttetés, kedden mindkét légitársaság indít gépeket az útvonalon.

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai