hirdetés
hirdetés

A reptér padlóján kellett aludnia a BA-utasoknak

A velencei reptéren kellett eltölteniük egy éjszakát a British Airways 140 utasának, köztük gyerekeknek is étlen-szomjan múlthét szerdán, írja a TravelMole.

hirdetés

A British Airways ígéretett tett rá, hogy kompenzálja majd utasait, akik azért nem tudtak elrepülni Olaszországból, mert a gépen technikai hibát észleltek, ami miatt már csak akkor tudott volna felszállni, amikor a személyzet túl volt a maximálisan teljesíthető munkaidején. A két pilótának még volt hátra annyi a megengedett repülési idejéből, hogy vissza tudta hozni a problémás gépet Gatwickre. 

A légitársaság közlése szerint a város szállodái annyira tele voltak, hogy nem találtak már szobát utasaiknak, fedélzeti személyzetüknek. Egy utas azt is panaszolta, hogy a személyzet bezárta őket és elzárták böröndjeiket is.

A BA nyilatkozatban kért bocsánatot a kellemetlenségért utasaitól, és hangsúlyozta, dolgozik rajta, hogy kompenzációt nyújtson nekik. A légitársaság a közlés szerint általában mindent elkövet, hogy az utasoknak ne kelljen egy teljes éjszakát várni a járatukra, illetve ha ez mégis előfordul, hotelben helyezik el őket. Ez alkalommal azonban annyira tele volt a város turistákkal, hogy nem találtak szabad szállodai szobákat. 

Az utasokért másnap, csütörtök reggel küldött mentesítő repülőgépet a légitársaság.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai