hirdetés
hirdetés

A Wizz és a norvég légipiac

A Wizz Air-vezér az ellenük szóló bojkottról, a szakszervezeti kritikákról, és egy interjúban azt is elmondta, miért kérnek külön pénzt egyes szolgáltatásokért.

hirdetés

Váradi József a Nettavisennek adott interjút, amelyben elmondta, reméli,ha megismeri a tényeket és értékeiket a norvég fél, akkor megváltoztatja a véleményét, adott hírt a Nettavisenben megjelent interjú kapcsán erről a hvg.hu portál.

Váradi József
Váradi József

Váradi különben Erna Solberg norvég kormányfőre utalt, aki  arról beszélt, hogy bojkottálja a norvég légiközlekedési piacot olcsó repülőjegyekkel letarolni szándékozó magyar gyökerű fapados társaságot.

A Wizz Airt többek között azzal támadták, hogy akadályozza az alkalmazottak szakszervezeti törekvéseit, amivel kapcsolatban a vezérigazgató megismételte, hogy a cég a törvényeknek és előírásoknak megfelelően működik. A dolgozók szerinte maguk döntik el, hogy szakszervezetet alakítanak-e, de a légiközlekedés előírásai már amúgy is részletesen meghatározzák, hogy mikor és mennyi pihenést kell biztosítani a dolgozóknak. 

A teljes hír elolvasható: itt.

(forrás: hvg.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai