hirdetés
hirdetés

Ahány év, annyi százalék kedvezmény

A Wizz Air első gépe 15 évvel ezelőtt szállt fel Katowicéból Londonba. A vállalat mára a régió vezető légitársaságává fejlődött, amely 44 országban 146 úticélra kínál járatokat. Az évforduló alkalmából különleges akcióval lepi meg utasait a Wizz Air. Minden mai – május 20-ai – foglalás után a jegyár 15 százalékát jóváírják az utasok WIZZ-számláján.

hirdetés

A Wizz Air Közép- és Kelet-Európa vezető diszkont légitársasága indulása 15 éves évfordulójának alkalmából minden május 20-án vásárolt jegy árának 15 százalékát jóváírja az utasok WIZZ-számláján, ahonnan további jegyeket foglalhat és fizethet ki az utas. Az évfordulós akció a légitársaság valamennyi útvonalára érvényes, beleértve a Budapestről és Debrecenből elérhető 81 változatos úti célt is. Foglalhat jegyet a Wizz Air legújabb járataira, Budapestről például Oslóba, Norvégia festői fővárosába, Debrecenből pedig Máltára és Ciprusra, a Földközi-tenger gyönyörű szigeteire.

Azoknak az utasoknak, akiknek még nincs WIZZ-számlája, a légitársaság automatikusan nyit egyet, ha regisztrálnak a wizzair.com oldalon. A WIZZ-számláról a későbbiekben kényelmesen és gyorsan vásárolhatnak repülőjegyet, és itt kerülnek jóváírásra a Wizz Air Hitelkártyán kapott pontjaik is. A mai akcióban kifizetett jegyár 15 százaléka a foglalástól számított 24 órán belül jelenik meg a számlán. A jóváírt összeget 2019. szeptember 15-éig vásárolhatják le az utasok, de a határidő után induló járatokra is lehet jegyet váltani. Amennyiben az akció ideje alatt az utas a viteldíjon felül extra kényelmi szolgáltatásokat is vásárol – például a WIZZ Priority-val elsőbbségi beszállást és egy második, nagyobb kézipoggyász fedélzetre vitelének lehetőségét –, akkor a teljes foglalási összeg 15 százalékát írja jóvá a légitársaság a számláján. A Wizz Flex vagy a Wizz Plus csomagban vásárolt jegyekre, valamint a csoportos foglalásokra nem vonatkozik az akció.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai