hirdetés
hirdetés

Átszállást kínál Gatwicken az easyJet

Az angol diszkont légitársaság utasai nem csak az easyJet saját hálózatán belül, hanem a Norwegian és a kanadai Westjet légitársaság hosszútávú járataira is foglalhatnak egy repülőjegyen és szállhatnak át kockázatmentesen a Worldwide by easyJet szolgáltatásnak köszönhetően.

hirdetés

A légitársaság közlése szerint az új szolgáltatásnak köszönhetően egy 70 milliós piac felé nyit az easyJet.

A WestJet és Norwegian légitársaságokkal megkötött együttműködésnek köszönhetően a légitársaság utasai egyszerűen foglalhatnak helyeket a partnerek hosszú távú járataira Észak- és Dél-Amerika, valamint a Távol-Kelet irányába.

Az utasok a GatwickConnects szolgáltatás igénybevételével szállhatnak át a partnerek járataira, azonban ezt a szolgáltatást és a két repülőjegyet nem kell külön-külön megvásárolniuk, hanem egy repülőjegyen, egy fizetési tranzakcióval bonyolíthatják mostantól.

A Worldwide by easyJet szolgáltatás az angol diszkont légitársaság saját hálózatán belüli átszállást is lehetővé teszi az utasoknak Gatwicken, és a cég azt ígéri, hogy hamarosan más nagy forgalmú easyJet repterekre is – például Milánó – Malpensa, Genf, Amszterdam, Párizs – Charles De Gaulle és Barcelona – kiterjesztik a lehetőséget.

A minimális átszállási idő a járatok között két és fél óra, amennyiben az utas lekési a Worldwide by easyJet szolgáltatással vásárolt csatlakozó járatát, a légitársaság vállalja, hogy a következő járattal elszállítja az utast - írja az Airportál

(forrás: AIRportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai