hirdetés
hirdetés

Az Air France is már a nyárra koncentrál

150 desztinációra viszi utasait az Air France idén nyáron.

hirdetés

A légitársaság hálózata a szokásos kapacitás 80 százalékán üzemel majd idén nyáron. Így a megszokottnál alacsonyabb, de az utóbbi pár hónap után már magasabb számú járatot üzemeltet majd, hálózata pedig folyamatosan bővül.

Az újjáépítést a francia területekkel kezdi a légitársaság, de Európa más országaiba és a világ különböző pontjaira is lehetőség lesz majd utazni.

Június végére a menetrend az ebben az időben megszokott kapacitás 20 százalékát teszi ki. A korlátozások feloldásának függvényében később tovább növekszik a járatok gyakorisága és a desztinációk száma, júliusban 35, míg augusztusban 40 százalékos teljesítményen üzemel majd a hálózat az eredeti tervekhez képest.

Az Air France összesen 150 desztinációra kíván repülni, ez a szokásos hálózatának 80 százalékát jelenti. Az újjáépítés során a hazai járatok élveznek majd elsőbbséget, több járat is újraindul majd Párizs és a franca régiók közt, nagy hangsúlyt kap majd Korzika.

A tengerentúli francia területek, illetve Európa is egyre könnyebben elérhető lesz, főként Spanyolország, Görögország és Portugália.

A budapesti járatok számát is fokozottan emeli majd a légitársaság, a tervek szerint augusztus végére heti 14 járat közlekedik a magyar és a francia főváros közt.

A hosszútávú járatok nagy része is fokozatosan újraindul mind a személy- mind a teherszállítás tekintetében.

Az Air France flottájának 224 repülőgépéből várhatóan 106 fog ismét repülni.

„Jól látható, hogy az emberek újra utazni akarnak, ezért 150 desztinációra juttatjuk el őket a nyáron Franciaországban, Európában és a világ minden táján. Légitársaságunk munkatársai földön és levegőben egyaránt mindent megtesznek az utasaink egészségéért és biztonságáért.”, mondta Anne Rigail, az Air France ügyvezetője.

A francia régiókat érintő menetrend, valamint az újrainduló járatok időpontjai és célállomásai itt tekinthető meg.

Fontos info: A menetrend folyamatosan változhat, és továbbra is nagyban függ a különböző országok és desztinációk kormányzati szerveinek intézkedéseitől, valamint a helyi egészségügyi és higiéniai szabályok alakulásától. A menetrend változása akár különböző járatok törlését is eredményezheti. Ezért légitársaság lehetővé teszi az utasok számára, hogy ingyenesen töröljék vagy halasszák útjukat, vouchert, vagy visszatérítést igényeljenek.

(forrás: ACG Reklámügynökség Kft.)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai