hirdetés
hirdetés

Az Emirates menetrendje helyreállításán dolgozik

Járatainak száma egyre bővül: már 25 európai városba repülnek.

hirdetés

Szélestörzsű B777-300ER repülőgépei szeptember 4- től heti kettő, október 7-től pedig heti három menetrendszerinti járattal szállítanak utasokat Varsóba, ezzel 75 elérhető célállomásra bővült a légitársaság nemzetközi hálózata.

Varsó a 25. európai város, ahová a világjárvány kitörése óta ismét közlekedik a dubaji központú légitársaság – hozzánk legközelebb Bécsbe és Prágába.

Az A380-as óriásgépek már 5 városba – köztük London, Párizs, illetve Amszterdam – repülnek, és az ügyféligények alapján hamarosan további úti célok is elérhetők lesznek.

A dubaji székhelyű légitársaság fedezi utasai COVID-19 kapcsán felmerülő költségeit,  51 millió Ft összegig fedezi utasai egészségügyi, illetve napi 34 ezer Ft összegig a karanténnal kapcsolatos szállodai költségeit, amennyiben utazásuk során COVID-19 fertőzéssel diagnosztizálják őket. A költségtérítés – amely automatikusan jár minden megvásárolt repülőjegyhez - a 2020. október 31-ig történő utazásokra érvényes, függetlenül a kabinosztálytól és az úticéltól. A költségtérítés az első utazás napjától számítva 31 napig érvényes, abban az esetben is, ha az utas tovább utazik, miután megérkezett az Emirates-szel úti céljára. 

(forrás: Flow pr)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai