hirdetés
hirdetés

Az írországi Corkba is repül a KLM

A Holland Királyi légitársaság bővíti európai hálózatát, így 2020 márciusától Írország második legnagyobb városa, Cork is elérhető lesz a KLM Amszterdamból induló közvetlen napi járataival. Az útvonalat 88-100 férőhelyes Embraer 175 és Embraer 190 repülőgépek fogják kiszolgálni.

hirdetés

Cork a 93. európai, és Dublin után a 2. ír desztináció lesz a társaság kínálatában. Annak érdekében, hogy elindulhassanak a Cork-i járatok, a vállalat átcsoportosította középtávú hálózatát, hogy elég hely szabaduljon fel a Schiphol repülőtéren. „Nagy örömömre szolgál, hogy bejelenthetjük Cork városát mint a 93. európai desztinációnkat. Vállalatunk közvetlen és kényelmes utazást kínál majd Cork és Amszterdam-Schiphol közt, így utasaink már több, mint 170 város látnivalóit érhetik el járatainkkal.” – mondta el Pieter Elbers, a KLM elnök-vezérigazgatója.

Napi járatok az Embraer 170 és 190 fedélzetén

A KLM járatai Cork és az Amszterdam Schiphol repülőtér közt napi rendszerességgel fognak közlekedni 2020 márciusától. Az Embraer 170 fedélzeten 20 Business, 8 Economy Comfort, és 60 Economy, míg az Embraer 190-en 20 Business, 8 Economy Comfort és 72 Economy férőhely lesz elérhető.

A járatok menetrendje a következő:

A KL1087 minden nap 15.50-kor indul Amszterdamból, és 16.40-re és Corkba

A KL1088 minden nap 17.10-kor indul Corkból, és 20.00-kor ér Amszterdamba.

Az időpontok helyi idő szerint vannak feltüntetve Cork városáról. A világváros hangulatú Cork a Lee folyó két kanálisa közt fekszik, és leginkább évezredes kikötővárosként híresült el a történelem során. A lenyűgöző tengerparti környezet kihagyhatatlan célpont a természetjáróknak, míg a városokat kedvelők a rengeteg múzeumot, pubot, kávézó és galériát élvezhetik a nyugodt miliőjű belső negyedekben.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai