hirdetés
hirdetés

Csinosodik az Air Baltic

"Kérnek egy feketét?" "Köszönjük nem, már nagyon unjuk!" - felelték a légitársaság pilótái, és kaptak végre egy kék színű uniformist.

hirdetés

A lett légitársaság járatainak személyzetén október 15-től új uniformist csodálhatnak meg az utasok. Inese Alhimoviča, dizájner az új egyenruha majdani viselőinek elképzelései, tervei alapján alkotta meg a kollekciót.

 "A légiutaskísérők és pilóták új ruhája a kényelemre és biztonságra fókuszál, de meghatározó elemét is képezi légitársaságunk arculatának. Fontos számunkra, hogy kollégáink megjelenésükkel is tükrözzék cégünk filozófiáját és a szektorban egyre hangsúlyosabb piaci szerepét" - mondta el Martin Gauss, az airBaltic ügyvezető igazgatója.

Az új kollekció kényelmes, praktikus és a letisztult elegancia valamint az igényes részletek jellemzik. Az alapszín a sötétkék, amelyben megjelenik a világos zöld. Ezek a légitársaság arculatának színei is egyben. Az airBaltic  történetében először vált feketéről más színre  - elegáns sötétkékre - a pilóták egyenruhája.

Itt nézhetik meg a videót a kollekció születéséről.

A légiszállító 70 célpontra repül Rigából, Tallinnból és Vilniusból. 2018 nyarára, 3 új úti célt is bevezettek Tallinnból: Malagát, Brüsszelt és Koppenhágát. Jövőre Riga és Stuttgart között tervez közvetlen járatot indítani a lett légivállalat.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai