hirdetés
hirdetés

Egymilllió utasnnál jár a Flixbus charter üzletága

A FlixBus 2015 óta biztosít lehetőséget ügyfeleinek, hogy saját szervezésű csoportos utazásokat bonyolítsanak náluk privát sofőrrel.

hirdetés

Mostanra a FlixBus Charter közel 60 ország több mint 1 millió utasát szállította céges rendezvényekre, iskolai utakra és csoportos kirándulásokra Európa - szerte. A FlixBus Charter útelosztó algoritmusa javította a kihasználtsági arányokat és csökkentette a várakozási időt a rendszert használó független buszos cégeknél.

Startup a startupban

a FlixBus Charter három évvel ezelőtt kezdte meg működését azzal a céllal, hogy könnyebbé tegye a csoportos buszos utazások foglalási folyamatát, így biztosítva előnyöket a buszpartnereknek. A központi, leegyszerűsített útelosztásnak köszönhetően két vagy több csoportos út kombinálható, így a partnerek optimali zálni tudják a buszok és a személyzet kihasználtságát. A FlixBus Charter szolgáltatás jelenleg Németországban, Ausztriában, Svájcban, Franciaországban, Olaszországban, Hollandiában, Belgiumban és Luxemburgban érhető el, de buszokat foglalni világszerte lehet azzal a feltétellel, hogy az utazás az említett országok egyikében kezdődik. A célállomás bárhol lehet, ha az adott hely távolsági busszal megközelíthető.

 Valós idejű ajánlat tétel és rugalmas szolgáltatás

„ A weboldalon elérhető valós idejű árkalkulátorral kombinált, egyszerűen működő keresőmotor teszi kiemelkedővé a FlixBus Charter szolgáltatását . Az ügyfeleinknek többé nem kell hosszasan keresgélni , számos buszszolgáltatót körbe telefonálni, válaszokra várni. Néhány másodperc alatt elvégezhető a foglalás, ezt követően pedig a FlixBus Charter csapata gondoskodik a logisztikáról.” - mondta el a FlixBus ügyvezető igazgatója, Jochen Engert. A FlixBus Charter árai magukban foglalják az útdíjakat, a parkolás árát és egyéb felmerülő kiadásokat, rejtett költségek nélkül. Az ügyfelek - készüljenek iskolai kirándulásokra, vagy épp nagyszabású céges eseményre - közvetlenül foglalhatják le utazásukat, a költségeket pedig később rendezhetik. Ha a tervek megváltoznak, a foglalás díjmentesen törölhető legkésőbb az indulás előtt 14 nappal.

Csökkenő várakozási idő és magasabb kihasználtság

a buszpartnerek oldalán Nemcsak az ügyfeleknek előnyös a központi, valós idejű foglalás, a helyi buszos cégek is profitálnak belőle. A charter cégek számára az ügyfélszerzés gyakran kifejezetten időigényes és sok erőforrást felemésztő tevékenység. A FlixBus Charter partnereként ezeket a feladatokat átadhatják. A Flix csapata amellett, hogy foglalási platformot biztosít, gondoskodik a marketing tevékenységről és a logisztikáról. Az intelligens útvonal optimalizálás lehetővé teszi a kihasználtság növelését és csökkenti a buszvezetők várakozási idejét. A cél, hogy a rendszer további fejlesztésével maximálisan kihasználhassák flottájuk kapacitásait.

Klímabarát csoportos utazás

A FlixBus Charter az egyik legklímabarátabb is. Jochen Engert: „ Kevés emberben tudatosult , hogy a távolsági buszos utazás kifejezetten fenntartható közlekedési lehetőség. Sok országban ez a legkevésbé karbonintenzív utazási forma . Az személyautóval vagy repülővel történő utazás károsabb a klímára, miközben a privát buszvezetővel ajtótól ajtóig történő utazás kényelmes módja a csoportos közlekedésnek.”

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai