hirdetés
hirdetés

EL AL: heti hét járat Budapestre

Peking, Hongkong, Moszkva, Amszterdem, Berlin, München, Genf, Milánó és Szentpétervár, 2010-hez képest ezeken az útvonalakon erősít az EL AL idei nyári menetrendjében. 

hirdetés

A nyári főszezon idején, június közepétől szeptember elejéig hetente 300 járatot indít a légitársaság a világ 39 desztinációjára a Ben-Gurion repülőtérről. A légitársaság minden úti célra járatsűrítést tervez: New Yorkba heti 22, Bangkokba 6, Los Angelesbe, Torontóba és Hongkongba 5, Párizsba 23, Londonba és Moszkvába 18 és Sao Paulóba hetente 3 járatot indítanak Tel Avivból. Budapestre vasárnaptól péntekig reggelente indulnak a járatok, csütörtökön pedig plusz egy esti gép is indul, így fővárosunkat heti hét járattal szolgálja ki a társaság.

Az EL AL a napokban hozta nyilvánosságra 2010-es pénzügyi évének eredményeit, mely szerint összesen 57,1 millió dollár nettó nyereséget ért el, míg egy évvel korábban 76,3 millió dolláros veszteséget könyvelt el a társaság. A cég bevételei 2010-ben 19 százalékkal nőttek, elérve a 1,97 milliárd dollárt. A társaság az elmúlt évben átlagosan 81,6 százalékos kihasználtsággal üzemelt, ami közel 1 százalékpontos javulást jelent a korábbi évhez képest.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai